2015年06月20日

【Αληθινή Ειρήνη Δρόμου 2015】

11224540_983053911726713_5029040894043335966_n.jpg
Michel Kafando, προσωρινός πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο, πρότεινε ένα σημάδι για την
«Ειρήνη Δρόμου 2015», η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μπουρκίνα Φάσο της Δυτικής Αφρικής στις 15 Ιουνίου.(Πάνω δεξιά στη φωτογραφία)
한국어 日本語 English Italian Français Español Portuguès Latin Magyar Bahasa Indonesia Український Nederlands ελληνικά svenska ไทย čeština Deutsch नेपाली norsk kreyòl ayisyen tiếng Việt עברית
Ο Δρ Yamba Elie Ouedraogo Πρεσβευτής για την ειρήνη, την Μπουρκίνα Φάσο (αριστερά-πάνω φωτογραφία)

"Κανείς δεν έχει καταλήξει σε μια καλύτερη πρόταση από την αναθ Σελήνης για το τράβηγμα της ανθρωπότητας από τη λάσπη της βίας, πολέμων και συγκρούσεων. Η παγκόσμια ειρήνη δεν θα έρθει από τις δεξιότητες και τις ικανότητες της επιστήμης, της διπλωματίας ή την οικονομία. Η παγκόσμια ειρήνη δεν έρχεται περίπου με την υπογραφή των συμφωνιών και συνθηκών. Η παγκόσμια ειρήνη δεν θα πρέπει να καθοριστεί, ακόμη και αν οι εικόνες του πολέμου εξαφανίζονται προσωρινά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σήμερα, ένα διαβρωτικό και διάχυτη κοσμική, αυτο-εξυπηρετούν σκέψη έχει έρθει να κυβερνήσει ανθρώπινες σχέσεις. Έχουμε κακώς συγχέονται πρόοδο στην οικονομία, τη διπλωματία και την επιστήμη με την πολύ πιο φευγαλέα και πολύ πιο ζωτικής σημασίας ηθική πρόοδο που απαιτείται για την αληθινή ειρήνη.

Αποκάλυψη Σελήνη είναι σε καμία περίπτωση δεν υποδηλώνει μια επιστροφή σε μια πρωτόγονη, απλή ζωή, με τις επισφαλείς και περιοριστικές σχέσεις που χαρακτηρίζονται, αλλά μάλλον μια επιστροφή στις θεμελιώδεις αρχές της ανιδιοτέλειας πάνω στην οποία όλες οι επιτυχημένες παραδόσεις και πολιτισμούς που βασίζονται. Με τον τρόπο αυτό η εξωτερική και η εσωτερική μπορεί να έρθει να ενωθούν.

Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη για τους ανθρώπους να εκπαιδευτούν στην αληθινή διδασκαλία αγάπη του Πατέρα Σελήνης. Ξεκινώντας με το άτομο και την οικογένεια, και να φτάσει πέρα ​​από το έθνος μας, πέρα ​​από την Αφρική στον κόσμο, η πρακτική της αληθινής αγάπης που ζουν για το καλό των άλλων, θα μας φέρει να ζήσει σε αρμονία με τον άλλον. Η ειρήνη θα έρθει και ο πόλεμος θα τελειώσει μόνο όταν ο ίδιος ο πόλεμος δεν έχει πλέον έναν σκοπό ή λειτουργία. "

ㅡΜπουρκίνα Φάσοㅡ

Μπουρκίνα Φάσο "γη των δικαίων» είναι ένας από τους μεγαλύτερους φτωχές χώρες του κόσμου. Μουσουλμάνοι (48%), ανιμισμού (38%), ο Χριστιανισμός (19%).
Purugaria език suomalainen Icelandic हिन्दी Euskal Hausa Türk dansk Terugo భాష Chichewa தமிழ் மொழி Тоҷикистон tagalog Soomaali Sotho српски Cebuano Sunda Kiswahili slovenščina slovenčina Zulu Jawa hrvatski ქართული ಕನ್ನಡ galego ગુજરાતી ລັດ​ເວຍ Rumāņu Lee Tunisas kroatų मराठी Македонски Malagasy Yam (പരമ്പരാഗതം) DoMaori Uh Malta Hmong Беларускі বাঙালি Bosanski Ah հայերեն Icelandic Azərbaycan dili Yorùbá O'zbekiston Cymraeg CatalàҚазақ Penza beueo Polski

The two tablets of stone and True Parents"My testimony to True Mother" ㅡYeon Ah Moonㅡ
Summary of Sun Jin Moon's Inaugural Address, FFWPU International President
【Coincidence】Year of Blue Sheep 2015 & Blue Dress
posted by cigtimes at 21:24| Comment(0) | 섭리스페셜 摂理スペシャル | 更新情報をチェックする
この記事へのコメント
コメントを書く
コチラをクリックしてください