2015年06月29日

【Road paqja Vërtetë 2015】

11224540_983053911726713_5029040894043335966_n.jpg
Michel Kafando, president i përkohshëm i Burkina Faso, sugjeroi një shenjë për "Rrugën e Paqes 2015" i cili u mbajt në Burkina Faso në Afrikën Perëndimore në 15tf qershorit.(Right-sipërme foto)
한국어 日本語 English Italian Français Español Portuguès Latin Magyar Bahasa Indonesia Український Nederlands ελληνικά svenska ไทย čeština Deutsch नेपाली norsk kreyòl ayisyen tiếng Việt עברית
Dr Yamba Elie Ouédraogo Ambasador për Paqe, Burkina Faso(majtas-sipërme foto)

"Askush nuk ka dalë me një propozim më të mirë se Rev Hënës për të tërhequr njerëzimin nga balta e dhunës, luftës dhe konfliktit. Paqen botërore nuk do të vijë nga shkathtësitë dhe aftësitë e shkencës, diplomacisë apo ekonomi. Paqes në botë nuk ka ardhur për me nënshkrimin e marrëveshjeve dhe traktateve. paqen botërore nuk do të vendoset edhe nëse imazhet e luftës përkohësisht zhduket nga mediat.

Sot, një korrozive dhe i përhapur laike, vetë-shërbejnë mendim ka ardhur për të qeverisur marrëdhëniet njerëzore. Ne kemi ngatërruar gabimisht progres në ekonomi, diplomaci dhe shkencës me progresin etike shumë më i pakuptueshëm dhe shumë më jetike që është e nevojshme për paqen e vërtetë.

Rev. Moon është në asnjë mënyrë duke sugjeruar një rikthim në një jetë primitive të thjeshtë, me marrëdhëniet e brishta dhe restriktive e cila karakterizohet atë, por më tepër një kthim në parimet themelore të unselfishness mbi të cilat bazohen të gjitha traditat dhe kulturat të suksesshme. Në këtë mënyrë të jashtëm dhe të brendshëm mund të vijnë të bashkohen.

Unë jam i bindur se ka një nevojë bindëse për qeniet njerëzore të jenë të arsimuar në mësimin e vërtetë të dashurisë së Atit Hënës. Duke filluar me individin dhe familjen, dhe të arritur përtej kombit tonë, përtej Afrikës në botë, praktika e dashurisë së vërtetë që jeton për hir të të tjerëve do të na sjellë të jetojnë në harmoni me njëri-tjetrin. Paqja do të vijë dhe lufta do të përfundojë vetëm kur vetë lufta nuk ka një qëllim apo funksion. "

ㅡBurkina Fasoㅡ

Burkina Faso "toka e të drejtëve" është një nga vendet më të mëdha të varfra në botë. Muslimanët(48%), animizëm(38%), Krishterimi(19%).
Purugaria език suomalainen Icelandic हिन्दी Euskal Hausa Türk dansk Terugo భాష Chichewa தமிழ் மொழி Тоҷикистон tagalog Soomaali Sotho српски Cebuano Sunda Kiswahili slovenščina slovenčina Zulu Jawa hrvatski ქართული ಕನ್ನಡ galego ગુજરાતી ລັດ​ເວຍ Rumāņu Lee Tunisas kroatų मराठी Македонски Malagasy Yam (പരമ്പരാഗതം) DoMaori Uh Malta Hmong Беларускі বাঙালি Bosanski Ah հայերեն Icelandic Azərbaycan dili Yorùbá O'zbekiston Cymraeg CatalàҚазақ Penza beueo Polski

The two tablets of stone and True Parents"My testimony to True Mother" ㅡYeon Ah Moonㅡ
Summary of Sun Jin Moon's Inaugural Address, FFWPU International President
【Coincidence】Year of Blue Sheep 2015 & Blue Dress
posted by cigtimes at 20:30| Comment(0) | 섭리스페셜 摂理スペシャル | 更新情報をチェックする
この記事へのコメント
コメントを書く
コチラをクリックしてください